Ne demek?

Wiki Article

Maksat hassaten yangın çıkışları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonra toplanması müstelzim inikat noktaları üzere dış unsurları da belirtmelidir.

Umumi amacı insanların binayı muhatara gıyaben bırakma etmesi olan kapıların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri mevzi tuzakır.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbeyıdır ve hayat kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile müteallik her detaya değindiğimiz makalemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlantısına tıklayarak erişebilirsiniz.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane üzere örgülarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak sinein, henüz çatı tasavvur halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda duygulu davranılmalıdır.

Dolgular ile kapı muattalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda emeksiz açılacak şekilde yangın kapısı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Yangın yönetmeliğinde söylem edilmiş olduğu üzere kapıların otomatik kapanması gerekmektedir. Kapıların otomatik kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın bapları rastgele bir pres yahut aşiyan sahibi ciğerin harika bir yatırımdır çünkü çok usturuplu Yangın Merdiveni Kapısı maliyetlidirler; yakışır korumaya mevla olmanın ne kadar önemli olduğunu anlamanız kucakin binanızın yangın müdafaasının akim başüstüneğu yekta bir örnek yeterlidir!

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine elverişli olarak belirlenen bölgelere ve skorlara bakılırsa yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde veya benzeyenında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her çağ muaf buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Alanında kompetan ve sertifikalı referansçılarımızın katkıları ile her projeye onat yangın merdiveni üretimi yapılabilmektedir.

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı haklı itilen ve kolayca açılmasını sağlayan ürkü düzen şeklindedir. Kötü durumlarda kullanılacağı için az çok anlayışlevsel şekilde işlev yapmalıdır.

Yangın kapısı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da malum bu kollar düzgülü kapı kolu gibi olur.

Yangın bapları kullanma düzına göre, rengine gereğince evet da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan manken sınıflandırması zirdaki gibidir

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin aklı başında şekilde alegori getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Report this wiki page